Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Το Green Paws

Η αποστολή μας είναι να μεταφέρουμε στους ιδιοκτήτες-λάτρεις των κατοικιδίων ζώων τη σημασία της ποιοτικής τροφής στη καθημερινή διατροφή των μικρών τους φίλων. Όλοι αγαπάμε τους μικρούς μας φίλους και είναι και εκείνοι που κάθε μέρα μας δίνουν απεριόριστη αγάπη άνευ όρων και χωρίς να ζητάνε το παραμικρό αντάλλαγμα. Μια από τις μεγάλες μας επιθυμίες είναι τα ζωάκια σας να ζήσουν μια μακρά ζωή και ευτυχισμένη και έτσι σας υπενθυμίζουμε τη φράση που φυσικά ισχύει για ανθρώπους και ζώα και είναι αυτή που λέμε ''η καλή υγεία ξεκινά από μέσα''.

Η αγάπη μας και η μακροχρόνια ενασχόληση μας με τον αξισγάπητο κόσμο των κατοικιδίων ήταν το έναυσμα για να τροφοδοτήσει την ιδέα για τη δημιουργία του Green Paws όπου διαθέτει ολιστικές τροφές & φυσικά προιόντα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τη βέλτιστη υγεία , ευεξία και ευτυχία για το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Και φυσικά όταν λέμε φυσικά και ολιστικά προιόντα το εννοούμε δεν είναι απλώς για να το αναφέρουμε ή να το χρησιμοποιήσουμε σαν διαφημιστικό κόλπο. Σε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα βρείτε προιόντα μαζικής πώλησης και υπερδιαφημισμένα με χαμηλή απόδοση. Ότι έχουμε επιλέξει να πουλάμε έχει δοκιμαστεί από πρώτο χέρι στους δικούς μας φίλους που τόσο υπεραγαπάμε.

Επίσης θα σας βοηθήσουμε να βρείτε και να επιλέξετε τα κατάλληλα συμπληρώματα που λειτουργούν καλύτερα για τις μοναδικές ανάγκες του κατοικιδίου σας. Φυσικά προχωράμε και πέρα από τα διατροφικά προιόντα και στο Green Paws θα βρείτε μια μοναδική γκάμα προιόντων, υψηλής ποιότητας, όπου θα σας εξασφαλίσουν τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο μεταφοράς, τη προστασία του κατοικιδίου σας από τα παράσιτα, μοναδικές και ξεχωριστές εμφανίσεις με περιλαίμια και λουριά που θα τρβήξουν όλα τα βλέμματα και μοναδικά κρεββάτια/στρώματα που εκτός από τις ατελείωτες ώρες ξεκούρασης που θα προσθέρουν στο μικρό σας φίλο θα προσδώσουν και κομψότητα στο χώρο σας.

Το Green Paws επιθυμεί να το εμπιστευτείται και να γίνει η υπ`αριθμόν ένα επιλογή σας !!