Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

To Green Paws είναι μια επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα που δραστηριοποιέιται από το 1998. Απο το 1998 η εταιρεία δραστηριοπoιείται στη λιανική πώληση προιόντων για κατοικίδια.

Η επιχείρηση εδρεύει στη Κηφισιά όπου απασχολεί προσωπικό με τις απαραίτητες γνώσεις και εργασιακές εμπειρίες ώστε να εξυπηρετεί τόσο τους πελάτες του φυσικού καταστήματος όσο και τους πελάτες του e-shop. Το φυσικό κατάστημα εντοπίζεται στη Κηφισιά, Τατοίου 6 όπου διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προιόντων που ξεπερνούν τα 1.500 απο παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρείες.

Οι υπηρεσίες που απολαμβάνουν απο εμάς οι τετράποδοι φίλοι μας όσο και οι ιδιοκτήτες τους είναι :

  • Εύρεση προιόντων για όλες τις ανάγκες τους: τροφές, παιχνίδια, κρεββάτια, προιόντα grooming, ρούχα, βιταμίνες, προιόντα μεταφοράς και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί ενας τετράποδος φίλος μας καθώς επίσης και εμείς οι ίδιοι για να κάνουμε τι ζωή τους καλύτερη
  • Προσφέρουμε άμεση και δωρεάν παράδοση με δικά μας μέσα μεταφοράς εντός Αττικής
  • Επίσης οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν τα προιόντα που θα αγοράσουν όχι μόνο μέσω του e-shop μας αλλά είτε με βιντεοκλήση όπου θα βλέπουν live τα προιόντα και θα επιλέγουν τα προιόντα είτε με το να επισκεφθούν το φυσικό μας κατάστημα.

Στόχος μας είναι οι συνεχείς ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και κατ`επέκταση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας !!