Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Η Canagan παράγει τις τροφές της με γνώμονα να αναπαράξει την προγονική διατροφή των κατοικίδιων ζώων, με υψηλή περιεκτικότητα σε κρέας, λαχανικά καια βότανα. Κάθε μπολ τροφής Canagan τροφοδοτεί πραγματικά το φυσικό τους ένστικτο.

Οι νόστιμες συνταγές μας Grain-Free φτιάχνονται από τα καλύτερα διαθέσιμα συστατικά. Φυσικά όλα τα τρόφιμα είναι απαλλαγμένα από τεχνητές γεύσεις, χρώματα και συτηρητικά.

Αν δεν είναι αρκετά καλό για τον άνθρωπο, δεν είναι αρκετά καλό και για τα κατοικίδια ζωάκια σας, γι`αυτό το λόγο δοκιμάζουν μόνοι τους κάθε συνταγή τους!

Επιλέγουν προσεκτικά τα συστατικά τους από αξιόπιστους προμηθευτές για να διασφαλίσουν ότι κάθε παρτίδα τροφίμων πληρή τα υψηλότερα πρότυπα γεύσης και διατροφικής αξίας.

Είναι απίστευτα περήφανοι που έχουν κάνει την διαφορά στη ζωή των κατοικίδιων ζώων σε όλο τον κόσμο!

Παραδοσιακά, οι τροφές για σκύλους και γάτες έχουν θυσιάσει τη θρεπτική αξία τους χρησιμοποιώντας φθηνότερα, λιγότερο διατροφικά προσβάσιμα συστατικά.

Οι διατροφολόγοι τους εξέτασαν προσεκτικά τις διατροφικές ανάγκες των γατών και των σκύλων για να παράγουν ένα φαγητό που μιμείται πιο στενά την προγονική διατροφή του κατοικίδιου ζώου σας με τη σωστή αναλογία πρωτεΐνης κρέατος και λίπους προς υδατάνθρακες και πολύ υψηλότερη περιεκτικότητα σε κρέας από τις περισσότερες τροφές.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα