Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Churpi

Η εξαιρετική ποιότητα του Churpi προέρχεται από μια αρχαία και δημοφιλή συνταγή των Ιμαλαίων. Περισσότεροι από 7000 κτηνοτρόφοι των Ιμαλαίων παράγουν ένα είδος σκληρού τυριού από Yak και από γάλα τοπικών αγελάδων (zebu) οι οποίες βόσκουν ελεύθερα σε υψόμετρο 4500 μέτρα από τη θάλασσα. Αυτά τα ζώα τρέφονται από αμόλυντο γρασίδι και πίνουν αγνό μεταλλικό νερό. Ακολουθώντας μαι λεπτομερή διαδικασία με ασυτηρούς κανόνες ποιότητας, αποκτούμε μια ιδιαίτερη και μοναδική 100% φυσική, εύκολη στην πέψη λιχουδιά για σκύλους χωρίς πρόσθετα. χημικά ή συντηρητικά.

Για να παραχθούν τα Churpi, το γάλα yak βραζεται ενώ ταυτόχρονα ανακατεύεται συνεχώς. Προσθέτουμε χυμό lime ο οποίος βοηθάει να ξεχωρίσει ο ορρός γάλακτος ενώ δρά και ως φυσικό συντηρητικό. Όταν πλεόν το γάλα έχει υποστεί ζύμωση, η κρέμα γάλακτος που απομένει τυλιγεται σε ύφασμα από γιούτα και πιέζεται ώστε να αφαιρεθεί όσο νερό παραμένει στο σκεύασμα.

Μετά ξηραίνεται στον ήλιο και καπνίζεται για 28 ημέρες στην κατάλληλη θερμοκρασία η οποία βοηθάει στο να μετατραπεί η κρέμα γάλακτος σε ένα πλούσιο σε πρωτείνες, εξαιρετικά σκληρό, με μοναδική καπνιστή γεύση τυρί.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Filter by:

Clear All
Κατηγορίες