Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Cloud7

Να Ακούτε Πάντα Τον Σκύλο Σας!!

Αυτό που ξεκίνησε ως ιδιωτικό έργο το 2010, με αυτοσχεδιασμένα προϊόντα για το δικό τους Labrador Johan, εξελίχθηκε με τα χρόνια σε μια εξαιρετική μεσαίου μεγέθους εταιρεία, η οποία στέκεται διεθνώς ως πρωτοπόρος και καθοδηγητικός για έναν αποκλειστικό και νέο, μινιμαλιστικό σχεδιασμό για προϊόντα για σκύλους.

Ιδρυμένο από την πρώην σχεδιάστρια μόδας Petra Jungebluth, παλαιότερα με μεγάλες διεθνείς εταιρείες μόδας όπως οι Strenesse, Tommy Hilfiger και Liz Clayborne, το Cloud7 ακολουθεί τις σαφείς αρχές της βιωσιμότητας και του δίκαιου εμπορίου στο σχεδιασμό και την παραγωγή.

Όλα τα προϊόντα Cloud7 σχεδιάζονται στο δικό μας στούντιο σχεδιασμού και παράγονται σε συνεργασία με εξειδικευμένους κατασκευαστές και μακροχρόνιους συνεργάτες από τους κλάδους της κλωστοϋφαντουργίας, του δέρματος και της κεραμικής.

Μόνο υψηλής ποιότητας και βιώσιμα υλικά χρησιμοποιούνται σχεδόν σε όλους τους τομείς. Η γκάμα προϊόντων του Cloud7, που έχει κερδίσει πολλά διεθνή βραβεία σχεδιασμού, πωλείται μέσω καταστημάτων λιανικής υψηλής ποιότητας σε 35 χώρες σε σχεδόν κάθε ήπειρο.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Filter by:

Clear All