Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Dermoscent

Η γκάμα των προϊόντων Dermoscent® παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές λύσεις για την ενίσχυση της υγείας του δέρματος και της ευεξίας των ζώων και, ως εκ τούτου, ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ιδιοκτητών κατοικίδιων ζώων.

Βάλτε τέλος στα προβλήματα του δέρματος

Τα προϊόντα Dermoscent® προορίζονται να βελτιώσουν την υγεία του δέρματος των κατοικίδιων. Σέβονται τη φυσιολογία των ζώων και αναπτύσσονται ώστε να είναι συνεπείς με τις ιδιαιτερότητες κάθε είδους. Τα σκυλιά, οι γάτες και τα άλογα δεν έχουν απαραίτητα τις ίδιες ανάγκες και, ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό να ληφθούν υπόψη οι ιδιαιτερότητές τους κατά την κατάρτιση των σκευασμάτων.

Το Dermoscent® προσφέρει μια πλήρη γκάμα προϊόντων φροντίδας του δέρματος για να παρέχει μια σαφή λύση σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Χάρη στην τακτική και συνεχή χρήση των προϊόντων Dermoscent®, το δέρμα του ζώου ενυδατώνεται και ενισχύεται. Το τρίχωμα του γίνεται πάλι λαμπερό, λείο και λιγότερο εύθραυστο. Χωρίς να προστίθεται άρωμα, μια ευχάριστη μυρωδιά, προσαρμοσμένη στη μυρωδιά της, αναδύεται από το δέρμα μετά τη χρήση. Τα αποτελέσματα συμβάλλουν στη σωματική και ψυχολογική ευεξία του ζώου, στην απόλαυση του ανθρώπινου περιβάλλοντος, το οποίο ως εκ τούτου βρίσκει ευχαρίστηση και πάλι σε επαφή με τον αγαπημένο τους τετράποδο φίλο.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Filter by:

Clear All
Κατηγορίες