Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Dogsee

Καλά! Ποιος, αν όχι τα σκυλάκια μας, αξίζει το απόλυτο καλύτερο!

Στο πνεύμα της παροχής των καλύτερων λιχουδιών και της φροντίδας για το μωρό σκυλάκι τους, οι Mowgli - Sneh & Bhupi, ιδρυτές της Dogsee και επιχειρηματίες βιολογικών τροφίμων από την Ινδία - ξεκίνησαν ένα ταξίδι στις καταπράσινες χώρες των Ιμαλαΐων.

Μια στιγμή απόλυτης χαράς στην αγκαλιά των βουνών - παρατηρώντας τοπικά σκυλιά γκάντι να κλέβουν το churpi - έγινε σπίθα έμπνευσης. Έτσι, η Dogsee γεννήθηκε με την υπόσχεση να προσφέρει λιχουδιές τυριού Ιμαλαΐων με βιώσιμες πηγές σε όλους τους καλούς βοσκούς.

Αυτό που ξεκίνησε ως επωνυμία για τη διατροφή των κατοικίδιων συντόμως εισέβαλε στην υγιεινή των κατοικίδιων και στο παιχνίδι με κατοικίδια και εμείς στη Dogsee δεν έχουμε σχέδια να σταματήσουμε σύντομα. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο για τους γούνινους φίλους μας.

Από την κυκλοφορία μας το 2015, η Dogsee έχει γίνει η δημοφιλής μάρκα φροντίδας κατοικίδιων για 50 εκατομμύρια+ γονείς κατοικίδιων σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ο τρόπος μας να φέρουμε την Ινδία στον κόσμο

Όλα τα προϊόντα Dogsee συνδυάζουν τα καλύτερα της φύσης για τους σκύλους σας. Γι' αυτό προμηθεύουμε τα προϊόντα μας Dogsee Chew από τις αγνές κορυφές των Ιμαλαΐων, ενώ οι λιχουδιές μας Dogsee Crunch προέρχονται από φρέσκα αγροκτήματα και οπωρώνες.

Κανένα από τα προϊόντα μας δεν υποβάλλεται σε επεξεργασία αλλά παρασκευάζεται με φυσικές μεθόδους με ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η φύση. Επιπλέον, μένουμε μακριά από όλα τα επιβλαβή συστατικά όπως πρόσθετα, συντηρητικά και χημικές ουσίες. Συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στο στομάχι όπως τα δημητριακά και η γλουτένη είναι επίσης ένα αυστηρό όχι για εμάς.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Filter by:

Clear All
Κατηγορίες