Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Οι τροφές είναι απόλυτα ισορροπημένες ως προς την περιεκτικότητα σε μέταλλα και βιταμίνες, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα πρότυπα διατροφής και τις αρχές σωστής διατροφής.

Εγγυούνται την κατάλληλη μεταλλοποίηση των οστών και των δοντιών καθώς και τις σωστές μεταβολικές διεργασίες.
Έχουν σωστές αναλογίες μεταλλικών συστατικών (αναλογία ασβεστίου-φωσφόρου είναι 1,28:1) που εξασφαλίζει τη σωστή ανάπτυξη του οργανισμού.

Η πεπτικότητα των πρωτεϊνών φτάνει το 90-95% λόγω των σωστά επιλεγμένων πρώτων υλών.

Η συνολική περιεκτικότητα των τροφών σε λιπαρά δεν υπερβαίνει το 10%, επομένως συνιστώνται για όλα τα κατοικίδια.

Οι βιολογικά ενεργές ενώσεις στα τρόφιμα που προέρχονται από τον βασιλικό, το καστανό ρύζι, τα καρότα και το λινέλαιο εγγυώνται σωστό μεταβολισμό. Σε συνδυασμό, αυτές οι ουσίες βελτιώνουν την απορρόφηση των υπόλοιπων θρεπτικών συστατικών και ενισχύουν τη γεύση των τροφίμων.
Τα αιθέρια έλαια που περιέχονται στον βασιλικό βελτιώνουν τη γεύση των τροφίμων και έχουν άσηπτες ιδιότητες στη στοματική κοιλότητα.
Το καστανό ρύζι είναι μια πολύτιμη πηγή διαιτητικών ινών, ιδιαίτερα του υδατοδιαλυτού κλάσματος που, σε συνδυασμό με τα καρότα, βελτιώνει την απορρόφηση νερού των κοπράνων.
Επιπλέον, το λινέλαιο, πηγή n-3 και n-6 λιπαρών οξέων, βιταμίνης Ε και ορισμένων αντιφλεγμονωδών βιολογικών ενώσεων, παρέχει βιολογικά ενεργές φυτοστερόλες που ελέγχουν το μεταβολισμό των λιπιδίων και βελτιώνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Ο τρόπος παραγωγής και η προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών καθιστούν το φαγητό εύπεπτο.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα