Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Egeo Γάτας Sterilized Φιλέτο Τόνου & Ψάρια Ωκεανού Σε Ζελέ 85gr

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: EG037
Αριθμός κατασκευαστή: 5212036515112
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κατασκευαστής: Egeo
€1,60
εξαιρουμένης της αποστολής

Egeo Γάτας Sterilized Φιλέτο Τόνου & Ψάρια Ωκεανού Σε Ζελέ 85gr

Η φυσική συνταγή μας με ολόκληρο φιλέτο Τόνου & Ψάρια Ωκεανού για στειρωμένες γάτες είναι μια premium και θρεπτική απόλαυση που θα λατρέψει η γάτα σας. Φτιαγμένη με τα καλύτερα συστατικά, αυτή η απολαυστική φόρμουλα είναι γεμάτη με πραγματικό κρέας τόνου & ψάρια ωκεανού, βασικές βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και ζωτικότητας της γάτας σας. Χωρίς τεχνητά πρόσθετα και συντηρητικά,  η συνταγή μας αυτή προσφέρει μια υγιεινή και γευστική εμπειρία. Χαρίστε στην αγαπημένη σας γάτα την απόλαυση που της αξίζει.

Συστατικά: Τόνος: 65%, Σολομός: 1,76%, Σαρδέλα: 1,76, Γαύρος: 1,18%, Ρύζι: 2,94%, Ζελέ: 27,36%.

Αναλυτικά συστατικά: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη: 17,25%, Ακατέργαστο Λίπος: 0,66%, Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες: 0,01%, Τέφρα: 1,52%, Υγρασία: 78,83%, Kcal/100gr: 72,06.

Egeo Γάτας Sterilized Φιλέτο Τόνου & Ψάρια Ωκεανού Σε Ζελέ 85gr

Η φυσική συνταγή μας με ολόκληρο φιλέτο Τόνου & Ψάρια Ωκεανού για στειρωμένες γάτες είναι μια premium και θρεπτική απόλαυση που θα λατρέψει η γάτα σας. Φτιαγμένη με τα καλύτερα συστατικά, αυτή η απολαυστική φόρμουλα είναι γεμάτη με πραγματικό κρέας τόνου & ψάρια ωκεανού, βασικές βιταμίνες και μέταλλα για την υποστήριξη της συνολικής υγείας και ζωτικότητας της γάτας σας. Χωρίς τεχνητά πρόσθετα και συντηρητικά,  η συνταγή μας αυτή προσφέρει μια υγιεινή και γευστική εμπειρία. Χαρίστε στην αγαπημένη σας γάτα την απόλαυση που της αξίζει.

Συστατικά: Τόνος: 65%, Σολομός: 1,76%, Σαρδέλα: 1,76, Γαύρος: 1,18%, Ρύζι: 2,94%, Ζελέ: 27,36%.

Αναλυτικά συστατικά: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη: 17,25%, Ακατέργαστο Λίπος: 0,66%, Ακατέργαστες Φυτικές Ίνες: 0,01%, Τέφρα: 1,52%, Υγρασία: 78,83%, Kcal/100gr: 72,06.

Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση
*
*
Κακή
Άριστη
*
*
*