Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Egeo

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε μια φυσική, βιώσιμη διατροφή για κατοικίδια, με υψηλή διατροφική αξία και γευστική ποικιλία, εμπνευσμένη από τον πλούτο του Αιγαίου Πελάγους!

Παρουσιάζουμε την Egeo Pet Food, μια σειρά υγρής τροφής για κατοικίδια ζώα, εμπνευσμένη από τη θάλασσα του Αιγαίου Πελάγους. Το απέραντο γαλάζιο με τις υπέροχες αποχρώσεις του, οι ανοιχτόκαρδοι άνθρωποι με τη φιλοξενία τους και οι μαγευτικές εικόνες ορίζουν το Αιγαίο Πέλαγος και όσους ζουν ή ταξιδεύουν σε αυτό. Σταυροδρόμι των Αρχαίων Θεών και των μύθων χαρακτηρίζεται επίσης από το Απολλώνιο Αιγαιοπελαγίτικο φως – το Φως του κόσμου. Ποικιλόμορφο και πλούσιο σε ιστορία, το Αιγαίο Πέλαγος, υπήρξε πάντοτε σταυροδρόμι τριών ηπείρων, γέφυρα επικοινωνίας και κοιτίδα πολιτισμών, πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, αλλά και πηγή γεύσεων εμπνευσμένη από την ποικιλόμορφη βλάστηση και την πλούσια ζωική παρουσία.

Η νέα σειρά Egeo Pet Food, εμπνέεται από την πολυμορφία του Αιγαίου Πελάγους για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά γεύσεων για απαιτητικά, ‘ταξιδεμένα’ κατοικίδια. Με πάθος για τα κατοικίδια ζώα και την ευζωία τους, αλλά και το περιβάλλον, η Egeo Pet Food αποτελεί ένα γαστρονομικό ταξίδι, όπου οι γεύσεις αναμειγνύονται μεθυστικά!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Κατηγορίες