Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Ferribiella

H Ferribiella είναι το αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της αγάπης προς τα ζώα του Alberto και της Carmen Avonto, οι οποίοι ίδρυσαν το 1980 την δική τους οικογενειακή ιδιόκτητη αποθήκη χονδρικής προϊόντων για κατοικίδια ζώα, που αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στο χώρο του pet διεθνώς, ως αποτέλεσμα εδώ και 30 χρόνια, συνεχούς έρευνας και σύγχρονου σχεδιασμού νέων προϊόντων. Σήμερα αποτελεί μια ραγδαία εξελισσόμενη εταιρεία του χώρου χάρη στην συμβολή καινοτόμων ιδεών των παιδιών της οικογένειας του Alexander και της Genny.

H εταιρεία διαθέτει ως ένα από τα δυνατά της προτερήματα, το κομβικό σημείο στο οποίο εδρεύει. Οι αποθήκες διανομής της εταιρείας βρίσκονται στην Verrone (Biella) στο Βορειοδυτικό τμήμα της Ιταλίας, σε στρατηγικό σημείο μεταξύ Πιεμόντε και Λομβαρδίας , με αποθήκες που καλύπτουν 13.500 τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που μας επιτρέπει την αποθήκευση και διάθεση μιας τεράστιας γκάμας και όγκου προϊόντων. Η διαχείριση της εταιρείας μας υποστηρίζεται από 50 υπαλλήλους διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι και αποτελούν την ραχοκοκαλιά και το στήριγμα της εταιρείας.

Η Ferribiella εξυπηρετεί εβδομαδιαίως πάνω από 2.000 καταστήματα σε όλη την Ιταλία με 15 δίκτυα άμεσης διανομής και 26 εμπορικούς αντιπροσώπους που είναι έτοιμοι να προσφέρουν άριστες υπηρεσίες σε όλη την περιφέρεια της Ιταλίας από τον Βορά έως τον Νότο συμπεριλαμβανομένων και των νησιών της χώρας. Επίσης συνεργαζόμαστε με δεκάδες αντιπροσώπους στην Ευρώπη αλλά και διεθνώς, με γερές συνεργασίες που στοχεύουν στην επέκταση και διάδοση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Filter by:

Clear All
Κατηγορίες