Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Σχετικά με το Fish4Cats

Το Fish4Cats ανήκει στην οικογένεια Fish4Pets, πράγμα που σημαίνει ότι έχουμε την ίδια δέσμευση να παράγουμε υγιεινή και νόστιμη τροφή για κατοικίδια.

Είμαστε μια μικρή, ανεξάρτητη, βραβευμένη εταιρεία που λειτουργεί από τη βάση μας στο Worcestershire στην Αγγλία. Είμαστε παθιασμένοι με αυτό που κάνουμε και πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτό που πουλάμε είναι καλό για την υγεία και την ευτυχία των γατών και των σκύλων. Άλλωστε, τα δικά μας κατοικίδια ευδοκιμούν με τα προϊόντα που παράγουμε (και λατρεύουν τις δοκιμές γεύσης).

Φυσικό, υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον

Χρησιμοποιούμε ψάρια για έναν απλό λόγο, είναι υπέροχα. Είναι γεμάτα βιταμίνες, μέταλλα και υγιή λίπη που θα βοηθήσουν τη γάτα σας να ζήσει μια θρεπτική και ευτυχισμένη ζωή. Στη συνέχεια, τα συγχαίουμε με μερικά άλλα προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά που προσθέτουν ακόμη περισσότερα οφέλη για την υγεία.

Προσφέρουμε μια σειρά από Fish4Cats Complete Dry Food και Υγρή τροφή και μους. Τα προϊόντα μας είναι όλα φυσικά - χρησιμοποιούμε πλήρως ανιχνεύσιμες πρώτες ύλες, χωρίς συντηρητικά, προσθήκες, περιττούς παράγοντες διόγκωσης ή χρωστικές.

Επίσης, λαμβάνουμε τα συστατικά μας μόνο από βιώσιμες πηγές, επειδή η ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών μας επιπτώσεων είναι εξίσου σημαντική με τη μεγιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων μας.

Καταλαβαίνουμε τις γάτες

Στο Fish4Cats, καταλαβαίνουμε ότι οι διατροφικές απαιτήσεις των γατών είναι εντελώς διαφορετικές από αυτές των σκύλων, πράγμα που σημαίνει ότι οι συνταγές για τις τροφές για γάτες είναι ειδικά προσανατολισμένες προς την κάλυψη των αναγκών τους.

Οι γάτες είναι αυστηρά σαρκοφάγα και απαιτούν υψηλά επίπεδα πρωτεΐνης με μικρές ποσότητες λιπών και υδατανθράκων. Μια δίαιτα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνες μπορεί να προμηθεύσει μια γάτα με όλα τα απαραίτητα αμινοξέα για να την διατηρήσει υγιή. Η ταυρίνη είναι ιδιαίτερα σημαντική για τις γάτες - βοηθά να διασφαλιστεί ότι έχουν φυσιολογική όραση, υγιές πεπτικό σύστημα και φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς και των μυών, καθώς και γενική ανοσολογική υποστήριξη.

Αλλά μην ανησυχείτε - γνωρίζουμε ότι οι γάτες μπορεί να είναι αρκετά επιλεκτικές μερικές φορές, οπότε η αποστολή μας να παράγουμε υγιεινή τροφή για γάτες δεν έρχεται ποτέ σε βάρος της δημιουργίας νόστιμων προϊόντων με τις γεύσεις και τις υφές που θα αγαπήσει απόλυτα η γάτα σας.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα