Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Gosbi

Η εταιρεία Gosbi γεννήθηκε το 2003 ως αποτέλεσμα της εμπειρίας και της γνώσης που απέκτησε η οικογένεια Pares-Grau που από το 1975 είναι αφοσιωμένη στο θέμα της διατροφής των σκύλων. Ο Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας στα 13 του χρόνια ανέλαβε ένα κοπάδι προβάτων και σε ηλικία 16 ετών ένα πτηνοτροφείο και έτσι έμαθε το επάγγελμα απο μέσα. Πάθος αγάπη και σεβασμός γαι τα ζώα που παραμένουν ως και τώρα τοςυ κάνουν να ξεχωρίζουν.

Αυτή τη στιγμή έχουν περισσότερα από 130 προϊόντα και είναι παρόντες σε περισσότερες από 20 χώρες. Μια οικογενειακή επιχείρηση που, πιστή στις αξίες της, δεν σταματά να βελτιώνεται και απόδειξη αυτού είναι ότι χτίζουν την πιο καινοτόμα κουζίνα για τροφές για κατοικίδια στη νότια Ευρώπη.
Είναι πεπεισμένοι ότι η επιχείρηση δεν είναι μόνο αποτελέσματα λογαριασμών και στατιστικών, αλλά μπορούν να αναπτυχθούμε με βιώσιμο και μακροχρόνιο τρόπο στοιχηματίζοντας στην ποιότητα των τροφίμων με κύριο στόχο την υγεία και την ευημερία των ζώων. Μια πρόταση βασισμένη σε φυσικά συστατικά, αργές διαδικασίες μαγειρέματος και τη μη χρήση τεχνητών υποπροϊόντων, τουρσιών και συντηρητικών που μπορεί να είναι επιβλαβή.

Πιστεύουν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να κάνουν τα πράγματα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσφέρουν μια πιο υγιεινή, ασφαλέστερη και πιο νόστιμη διατροφή.

Κατηγορίες