Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Kong

Προσφέρετε τα KONG για:

  • Μάσηση : Κάτι που κανένας ιδιοκτήτης σκύλου δεν θέλει είναι να βλέπει το κατοικίδιο του να προσπαθεί να εκτονώσει το φυσικό του ένστικτο για μάσηση καταστρέφοντας πράγματα στο σπίτι. Η λύση είναι η πρόληψη! Εκπαιδεύστε τον σκύλο σας να απασχολείται με ένα KONG για να σταματήσει τις καταστροφές.
  • Οδοντοφυία : Τα κουτάβια έχουν 28 νεογιλά δόντια τα οποία καθώς εμφανίζονται πολλές φορές δημιουργούνπόνο στα ούλα. Μασώντας μαλακά λαστιχένια παιχνίδια μειώνεται η αίσθηση του πόνου.
  • Άγχος Αποχωρισμού : Το άγχος του αποχωρισμού εμφανίζεται στα πρώτα 20 λεπτά αφού αφήσετε μόνο τον σκύλο σας. Μία απλή λύση για να το ξεπεράσει είναι να βοηθήσετε τον σκύλο σας να συνδυάσει ότι όταν μένει μόνος του θα μπορεί να απασχοληθεί με κάτι που θα τον ενθουσιάσει, όπως ένα παιχνίδι KONG γεμισμένο με κροκέτες ή λιχουδιές.
  • Ανία : Για να καταπολεμήσει την ανία ένας σκύλος πρέπει πάντα να απασχολείται με κάτι - πράγμα που συχνά καταλήγει στη δημιουργία προβληματικής συμπεριφοράς. Γεμίστε με κροκέτες ή λιχουδιές ένα KONG για να έχετε μία υγιεινή και μεγάλης διάρκειας πρόκληση.
  • Εκπαίδευση σε Κλουβί : Τα κλουβιά παρέχουν στον σκύλο μία αίσθηση ασφάλειας ενώ παράλληλα βοηθούν στην εκπαίδευση στο σπίτι. Καθώς ο σκύλος απασχολείται με το KONG όσο βρίσκεται μέσα στο κλουβί του, αισθάνεται πιο άνετα και δημιουργεί μία θετική σχέση με αυτό. Μετά από σύντομο χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε ότι ο σκύλος σας θα πηγαίνει ευχάριστα μόνος του στο κλουβί του.
  • Σκάψιμο & Γάβγισμα : Το σκάψιμο και το γάβγισμα είναι τυπικές ενδείξεις ανίας και φόβου. Η καλή συμπεριφορά του σκύλου σας ξεκινά
    με παραγωγικό παιχνίδι δίνοντάς του τη δυνατότητα να αναλώσει όση περισσότερη ενέργεια γίνεται.
  • Έλεγχος Βάρους : Ο έλεγχος βάρους είναι πολύ σημαντικός για την συνολική υγεία του σκύλου σας - εκτιμάται ότι το 35% των σκύλων είναι υπέρβαροι. Βάζοντας την τροφή του σκύλου σας σε ένα Classic KONG ή Wobbler ο σκύλος σας όχι μόνο θα τρώει πιο αργά, αλλά θα ικανοποιηθεί από την νοητική και σωματική πρόκληση που θα του παρέχετε.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Kong Ball

47233
€11,20

Kong Classic

47164
€8,20

Kong Dotz Circle

47036
€8,80

Kong Dotz Square

47246
€8,80

Kong Goodie Bone

47284
€9,40

Kong Jumbler Ball

47076
€17,60

Kong Squiggles

47114
€6,80

Kong Wubba

47285
€9,70

Kong Reefz

47572
€8,10

Kong Loopz Teaser

47567
€8,50

Kong Wubba Comet

47003
€10,60
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Filter by:

Clear All
Κατηγορίες