Close
Αναζήτηση
Filters

Lila loves it Anti-Tabngling Spray 250ml

ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 20077
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Κατασκευαστής: LILA LOVES IT
€22,00
εξαιρουμένης της αποστολής

Lila loves it Anti-Tabngling Spray 250ml

Αντίο τράβηγμα! Χάρη στο σπρέι τριχώματος μας ANTI-Tangling, η περιποίηση γίνεται ένα ευχάριστο τελετουργικό χαλάρωσης. Η έξυπνη σύνθεση βελτιστοποιεί το χτένισμα ανανεώνοντας το εύθραυστο τρίχωμα, λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά και θρέφοντας το ξηρό δέρμα. Η αλόη βέρα παρέχει αναζωογονητική ενυδάτωση, το έλαιο jojoba βοηθά το δέρμα και τα μαλλιά να διατηρήσουν την υγρασία. Το λάδι καρύδας απορροφάται γρήγορα, δαμάζοντας και θρέφοντας τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Το πολύτιμο έλαιο macadamia μοιάζει με το σμήγμα του ίδιου του δέρματος. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και αναδεικνύουν τη φυσική τους λάμψη. Το ελαφρύ, φιλικό προς τον σκύλο άρωμα αιθέριου ελαίου λεβάντας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Τα μπουκάλια μας είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό που παράγεται τοπικά από έναν κατασκευαστή στη Φραγκονία. Λόγω της σύντομης μεταφοράς και της χρήσης πλαστικών απορριμμάτων ως πρώτης ύλης, διατηρούμε την περιβαλλοντική ρύπανση όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Συστατικά

Χυμός φύλλων Aloe Barbadensis
Η αλόη βέρα εκτιμάται ιδιαίτερα για τις ενυδατικές και αναπλαστικές της ιδιότητες. Ιδανικό για ξηρό, στρεσαρισμένο και κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.

Propanediol
Η προπανοδιόλη είναι μια φυτική ενυδατική κρέμα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Προέρχεται από ζάχαρη καλαμποκιού.

Coco-Glucoside
Οι κοκο-γλυκοζίτες είναι επιφανειοδραστικές ουσίες σακχάρου - μια εξαιρετικά ήπια ουσία, δραστική στο πλύσιμο. Καθαρίζουν άριστα χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ελαϊκό γλυκερύλιο
Γαλακτωματοποιητής με βάση φυτικά έλαια και γαλακτικό ή κιτρικό οξύ. Το όνομα αναφέρεται στα συστατικά γλυκερίνη (γλυκερύλιο), κιτρικό οξύ (κιτρικό), γαλακτικό οξύ (γαλακτικό), λινολεϊκό οξύ (λινελαϊκό) και ελαϊκό οξύ (ελαϊκό). Στα φυσικά καλλυντικά, ο γαλακτωματοποιητής χρησιμοποιείται πάντα όταν τα γαλακτώματα πρόκειται να απορροφηθούν γρήγορα και να ενυδατωθούν.

Καπρυλυλική γλυκόλη
Το Caprylyl είναι μια φυσική ενυδατική κρέμα και ένα ήπιο συντηρητικό εγκεκριμένο από τους κανονισμούς των πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών.

Λάδι Cocos Nucifera (Καρύδας).
Το λάδι καρύδας έχει σημείο τήξης περίπου. 25°C. Σε ψυχρότερες θερμοκρασίες είναι στερεό, αλλά λιώνει σε επαφή με το δέρμα. Το λάδι καρύδας διεισδύει πολύ γρήγορα στο δέρμα και έχει άμεση λείανση και ενυδατική δράση χωρίς να αφήνει λιπαρό φιλμ. Επιπλέον, απορροφά τη θερμότητα του σώματος όταν λιώνει και έτσι έχει ελαφρώς δροσερό αποτέλεσμα - πολύ ευχάριστο για το ερεθισμένο δέρμα. Η τήξη και η γρήγορη απορρόφηση κάνουν το λάδι καρύδας να αισθάνεται πολύ απαλό και κολακευτικό. Επιπλέον, το λάδι καρύδας έχει ελαφρώς αποσμητικό αποτέλεσμα λόγω ορισμένων λιπαρών οξέων που είναι τοξικά για ορισμένα βακτήρια.

Έλαιο σπόρων Helianthus Annuus (Ηλίανθος)*
Το ηλιέλαιο περιέχει υψηλή ποσότητα ακόρεστων λιπαρών οξέων, ιδιαίτερα λινολεϊκού και ελαϊκού οξέος. Είναι εξαιρετικά ήπιο και εξαιρετικό λάδι φορέα για ενεργά συστατικά.

Έλαιο σπόρων Macadamia Ternifolia
Η υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτολεϊκά οξέα στο έλαιο macadamia προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και από την απώλεια υγρασίας. Κάνει την επιδερμίδα λεία, ενισχύει τον λιπιδικό φραγμό και διεγείρει την αναγέννηση. Το λάδι Macadamia είναι ιδιαίτερα καλό καθώς τα λιπαρά οξέα του είναι παρόμοια με εκείνα του δέρματος.

Σπορέλαιο Simmondsia Chinensis (Jojoba)*
Το λάδι Jojoba προάγει την ελαστικότητα του δέρματος. Από χημική άποψη, είναι ένα υγρό κερί. Περιέχει λιπαρές αλκοόλες που μοιάζουν με το σμήγμα του δέρματος και έτσι δένει εύκολα με το λιπιδικό στρώμα του δέρματος. Το λάδι Jojoba αποτρέπει την απώλεια υγρασίας χωρίς να σχηματίζει ένα λιπαρό φιλμ. Έχει επίσης ήπια αντιμικροβιακή δράση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των καλλυντικών.

Κιτρικό οξύ
Το κιτρικό οξύ ρυθμίζει την τιμή του pH των προϊόντων. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, οι σκύλοι έχουν τιμή pH στο μάλλον ουδέτερο εύρος, γι' αυτό και τα προϊόντα περιποίησης που έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους είναι εντελώς ακατάλληλα για σκύλους.

Γαλακτικό νάτριο
Το γαλακτικό νάτριο είναι το άλας νατρίου του γαλακτικού οξέος. Δεσμεύει την υγρασία, βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και ρυθμίζει και σταθεροποιεί την τιμή του pH.

Κόμμι ξανθάνης
Το κόμμι ξανθάνης είναι ένα φυσικό παχυντικό και λαμβάνεται με ζύμωση ουσιών που περιέχουν ζάχαρη. Το κόμμι ξανθάνης έχει δεσμευτικό αποτέλεσμα υγρασίας και είναι επίσης κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τοκοφερόλη
Η βιταμίνη Ε εμποδίζει την οξείδωση των λιπιδίων της μεμβράνης. Είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα. Η βιταμίνη Ε δεσμεύει επίσης την υγρασία και προάγει την ανανέωση των κυττάρων.

Υδροξείδιο του νατρίου
Το υδροξείδιο του νατρίου είναι ένας ρυθμιστής της τιμής του pH ορυκτής προέλευσης.

Έλαιο Lavandula Angustifolia (Λεβάντα).
Το έλαιο λεβάντας, το αιθέριο έλαιο από άνθη λεβάντας, είναι πλούσιο σε λιναλοόλη. Μαζί με περισσότερα από 2000 άλλα συστατικά, προάγει τη γρήγορη αποκατάσταση του στρεσαρισμένου και ερεθισμένου δέρματος. Στην αρωματοθεραπεία, το τυπικό άρωμα εκτιμάται για την ηρεμιστική και εναρμονιστική του δράση.

Linalool
Το Linalool είναι ένα φυσικό άρωμα που απαντάται, για παράδειγμα, στο φυτό λεβάντας.

Υδρογονωμένα Λαχανικά Γλυκερίδια Κιτρικό
Ο φυτικός γαλακτωματοποιητής που προέρχεται από υδρογονωμένα γλυκερίδια και κιτρικό οξύ. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει επίσης αποτέλεσμα περιποίησης του δέρματος.

Geraniol
Η γερανιόλη είναι μια φυσική αρωματική και αρωματική ουσία που απαντάται σε αιθέρια έλαια διαφόρων φυτών.

Λιμονένιο
Το λιμονένιο είναι μια φυσική ουσία που απαντάται σε πολλά φυτά. Μπορεί να βρεθεί στα εσπεριδοειδή, αλλά και σε πευκοβελόνες, κόλιανδρο και σπόρους κύμινο. Η ουσία μπορεί εύκολα να απομονωθεί από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα.

*Από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.

Lila loves it Anti-Tabngling Spray 250ml

Αντίο τράβηγμα! Χάρη στο σπρέι τριχώματος μας ANTI-Tangling, η περιποίηση γίνεται ένα ευχάριστο τελετουργικό χαλάρωσης. Η έξυπνη σύνθεση βελτιστοποιεί το χτένισμα ανανεώνοντας το εύθραυστο τρίχωμα, λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά και θρέφοντας το ξηρό δέρμα. Η αλόη βέρα παρέχει αναζωογονητική ενυδάτωση, το έλαιο jojoba βοηθά το δέρμα και τα μαλλιά να διατηρήσουν την υγρασία. Το λάδι καρύδας απορροφάται γρήγορα, δαμάζοντας και θρέφοντας τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει. Το πολύτιμο έλαιο macadamia μοιάζει με το σμήγμα του ίδιου του δέρματος. Αφήνει τα μαλλιά απαλά και αναδεικνύουν τη φυσική τους λάμψη. Το ελαφρύ, φιλικό προς τον σκύλο άρωμα αιθέριου ελαίου λεβάντας δημιουργεί μια ατμόσφαιρα χαλάρωσης.

Τα μπουκάλια μας είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό που παράγεται τοπικά από έναν κατασκευαστή στη Φραγκονία. Λόγω της σύντομης μεταφοράς και της χρήσης πλαστικών απορριμμάτων ως πρώτης ύλης, διατηρούμε την περιβαλλοντική ρύπανση όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Συστατικά

Χυμός φύλλων Aloe Barbadensis
Η αλόη βέρα εκτιμάται ιδιαίτερα για τις ενυδατικές και αναπλαστικές της ιδιότητες. Ιδανικό για ξηρό, στρεσαρισμένο και κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα.

Propanediol
Η προπανοδιόλη είναι μια φυτική ενυδατική κρέμα με αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Προέρχεται από ζάχαρη καλαμποκιού.

Coco-Glucoside
Οι κοκο-γλυκοζίτες είναι επιφανειοδραστικές ουσίες σακχάρου - μια εξαιρετικά ήπια ουσία, δραστική στο πλύσιμο. Καθαρίζουν άριστα χωρίς να ξηραίνουν το δέρμα και επομένως μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.

Ελαϊκό γλυκερύλιο
Γαλακτωματοποιητής με βάση φυτικά έλαια και γαλακτικό ή κιτρικό οξύ. Το όνομα αναφέρεται στα συστατικά γλυκερίνη (γλυκερύλιο), κιτρικό οξύ (κιτρικό), γαλακτικό οξύ (γαλακτικό), λινολεϊκό οξύ (λινελαϊκό) και ελαϊκό οξύ (ελαϊκό). Στα φυσικά καλλυντικά, ο γαλακτωματοποιητής χρησιμοποιείται πάντα όταν τα γαλακτώματα πρόκειται να απορροφηθούν γρήγορα και να ενυδατωθούν.

Καπρυλυλική γλυκόλη
Το Caprylyl είναι μια φυσική ενυδατική κρέμα και ένα ήπιο συντηρητικό εγκεκριμένο από τους κανονισμούς των πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών.

Λάδι Cocos Nucifera (Καρύδας).
Το λάδι καρύδας έχει σημείο τήξης περίπου. 25°C. Σε ψυχρότερες θερμοκρασίες είναι στερεό, αλλά λιώνει σε επαφή με το δέρμα. Το λάδι καρύδας διεισδύει πολύ γρήγορα στο δέρμα και έχει άμεση λείανση και ενυδατική δράση χωρίς να αφήνει λιπαρό φιλμ. Επιπλέον, απορροφά τη θερμότητα του σώματος όταν λιώνει και έτσι έχει ελαφρώς δροσερό αποτέλεσμα - πολύ ευχάριστο για το ερεθισμένο δέρμα. Η τήξη και η γρήγορη απορρόφηση κάνουν το λάδι καρύδας να αισθάνεται πολύ απαλό και κολακευτικό. Επιπλέον, το λάδι καρύδας έχει ελαφρώς αποσμητικό αποτέλεσμα λόγω ορισμένων λιπαρών οξέων που είναι τοξικά για ορισμένα βακτήρια.

Έλαιο σπόρων Helianthus Annuus (Ηλίανθος)*
Το ηλιέλαιο περιέχει υψηλή ποσότητα ακόρεστων λιπαρών οξέων, ιδιαίτερα λινολεϊκού και ελαϊκού οξέος. Είναι εξαιρετικά ήπιο και εξαιρετικό λάδι φορέα για ενεργά συστατικά.

Έλαιο σπόρων Macadamia Ternifolia
Η υψηλή περιεκτικότητα σε παλμιτολεϊκά οξέα στο έλαιο macadamia προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες και από την απώλεια υγρασίας. Κάνει την επιδερμίδα λεία, ενισχύει τον λιπιδικό φραγμό και διεγείρει την αναγέννηση. Το λάδι Macadamia είναι ιδιαίτερα καλό καθώς τα λιπαρά οξέα του είναι παρόμοια με εκείνα του δέρματος.

Σπορέλαιο Simmondsia Chinensis (Jojoba)*
Το λάδι Jojoba προάγει την ελαστικότητα του δέρματος. Από χημική άποψη, είναι ένα υγρό κερί. Περιέχει λιπαρές αλκοόλες που μοιάζουν με το σμήγμα του δέρματος και έτσι δένει εύκολα με το λιπιδικό στρώμα του δέρματος. Το λάδι Jojoba αποτρέπει την απώλεια υγρασίας χωρίς να σχηματίζει ένα λιπαρό φιλμ. Έχει επίσης ήπια αντιμικροβιακή δράση και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των καλλυντικών.

Κιτρικό οξύ
Το κιτρικό οξύ ρυθμίζει την τιμή του pH των προϊόντων. Σε αντίθεση με τους ανθρώπους, οι σκύλοι έχουν τιμή pH στο μάλλον ουδέτερο εύρος, γι' αυτό και τα προϊόντα περιποίησης που έχουν σχεδιαστεί για ανθρώπους είναι εντελώς ακατάλληλα για σκύλους.

Γαλακτικό νάτριο
Το γαλακτικό νάτριο είναι το άλας νατρίου του γαλακτικού οξέος. Δεσμεύει την υγρασία, βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και ρυθμίζει και σταθεροποιεί την τιμή του pH.

Κόμμι ξανθάνης
Το κόμμι ξανθάνης είναι ένα φυσικό παχυντικό και λαμβάνεται με ζύμωση ουσιών που περιέχουν ζάχαρη. Το κόμμι ξανθάνης έχει δεσμευτικό αποτέλεσμα υγρασίας και είναι επίσης κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τοκοφερόλη
Η βιταμίνη Ε εμποδίζει την οξείδωση των λιπιδίων της μεμβράνης. Είναι αντιοξειδωτικό που προστατεύει τα κύτταρα. Η βιταμίνη Ε δεσμεύει επίσης την υγρασία και προάγει την ανανέωση των κυττάρων.

Υδροξείδιο του νατρίου
Το υδροξείδιο του νατρίου είναι ένας ρυθμιστής της τιμής του pH ορυκτής προέλευσης.

Έλαιο Lavandula Angustifolia (Λεβάντα).
Το έλαιο λεβάντας, το αιθέριο έλαιο από άνθη λεβάντας, είναι πλούσιο σε λιναλοόλη. Μαζί με περισσότερα από 2000 άλλα συστατικά, προάγει τη γρήγορη αποκατάσταση του στρεσαρισμένου και ερεθισμένου δέρματος. Στην αρωματοθεραπεία, το τυπικό άρωμα εκτιμάται για την ηρεμιστική και εναρμονιστική του δράση.

Linalool
Το Linalool είναι ένα φυσικό άρωμα που απαντάται, για παράδειγμα, στο φυτό λεβάντας.

Υδρογονωμένα Λαχανικά Γλυκερίδια Κιτρικό
Ο φυτικός γαλακτωματοποιητής που προέρχεται από υδρογονωμένα γλυκερίδια και κιτρικό οξύ. Σταθεροποιεί τα γαλακτώματα και έχει επίσης αποτέλεσμα περιποίησης του δέρματος.

Geraniol
Η γερανιόλη είναι μια φυσική αρωματική και αρωματική ουσία που απαντάται σε αιθέρια έλαια διαφόρων φυτών.

Λιμονένιο
Το λιμονένιο είναι μια φυσική ουσία που απαντάται σε πολλά φυτά. Μπορεί να βρεθεί στα εσπεριδοειδή, αλλά και σε πευκοβελόνες, κόλιανδρο και σπόρους κύμινο. Η ουσία μπορεί εύκολα να απομονωθεί από τα πορτοκάλια και τα λεμόνια και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως άρωμα.

*Από ελεγχόμενη βιολογική καλλιέργεια.

Γράψτε τη δική σου αξιολόγηση
*
*
Κακή
Άριστη
*
*
*