Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

NEKMAR

Η Nekmar Pet Nutrition δεν γεννήθηκε με τον συνηθισμένο τρόπο όταν ένας επιχειρηματίας ή μια επενδυτική εταιρεία αποφάσισε να επενδύσει σε επιχειρήσεις κατοικίδιων ζώων απλώς και μόνο επειδή ο οικονομικός τους σύμβουλος είπε ότι μπορεί να είναι μια καλή επενδυτική ευκαιρία ενώ μπορεί να μην είχαν ποτέ στη ζωή τους έναν σκύλο ή μια γάτα!

Η Nekmar Pet Nutrition δημιουργήθηκε από δύο από τους πιο επιτυχημένους ειδικούς σκύλων στον κόσμο, τους Ivana & Marin Nekić του διάσημου εκτροφείου Nekmar Akitas, αφού έγιναν πολλαπλές φορές Παγκόσμιοι και Ευρωπαίοι πρωταθλητές με τα αγαπημένα τους American Αkita, αυτή η ομάδα αποφάσισε να προσφέρει με την εμπείρια της. Γι’ αυτό μας αρέσει να λέμε ότι οι συνταγές μας φτιάχνονται ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ.

Πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη της γνώσης, της εκπαίδευσης και των συστατικών. Έχοντας αυτό κατά νου, τα προϊόντα της Nekmar Pet Nutrition είναι διαθέσιμα προς πώληση μόνο από ειδικούς επαγγελματίες. Δεν θα βρείτε τα προϊόντα μας σε ένα κλασικό κατάστημα κατοικίδιων ζώων, εκτός εάν αυτό το κατάστημα κατοικίδιων ζώων το συνοδεύει η ανάλογη εμπειρία στο χώρο των ζώων.

Αυτή η ιδέα δημιουργήθηκε για να διασφαλιστεί ότι το σωστό προϊόν συνιστάται πάντα στο σωστό ζώο, ανεξάρτητα από τα περιθώρια κέρδους, τους προϋπολογισμούς ή τις τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα

Aston Adult Complete 20kg

astoncomplete
€59,00
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα