Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Pro - Nutrition

Για περισσότερα από 50 χρόνια καινοτομίας, τεχνογνωσίας και πάθους, η Pro-Nutrition σχεδιάζει εξαιρετική τροφή για να εγγυηθεί ευεξία, υγεία και ευτυχία για τα κατοικίδια ζώα σας.
Το κύριο μέλημα της Pro-Nutrition είναι να εγγυηθεί την ευημερία των γατών και των σκύλων. Βασική εστίαση δίνεται στην Έρευνα και Ανάπτυξη, προκειμένου να προσφέρουμε αποκλειστική τροφή, απόλυτα προσαρμοσμένη στη φυσιολογία τους.

MARINE ACTIVE BENEFIT: Αναπτύχθηκε από ιατρική έρευνα, το MARINE ACTIVE BENEFIT αποτελείται από θαλάσσια βιοπεπτίδια, πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και ένα φυσικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα. Προερχόμενο από την ενζυματική υδρόλυση συγκεκριμένων τμημάτων ψαριών από την οικογένεια Gadidae* αυτό το μοναδικό συστατικό είναι αποκλειστικό της Pro-Nutrition. Ο ρόλος του είναι ουσιαστικός για τη ζωτικότητα και την ευημερία των γατών και των σκύλων.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ, Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ 40 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΩΝ : Οι διατροφολόγοι της Pro-Nutrition επιλέγουν ένα μεγάλο αριθμό συστατικών που έχουν επιλεγεί για τα οφέλη τους στην υγεία του ζώου (ίνες μήλου, φρουκτοολιγοσακχαρίτες, λιναρόσπορος, λίπος πάπιας, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κ.λπ.) προκειμένου να παρέχουν σε γάτες και σκύλους τα 40 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για τη διατροφική τους ισορροπία.

Όλα τα τρόφιμα Pro-Nutrition παρασκευάζονται χωρίς χρωστικές ουσίες.

Οι φόρμουλες Pro-Nutrition δεν περιέχουν συντηρητικά.

Όλα τα τρόφιμα Pro-Nutrition παράγονται από φυτικές πρώτες ύλες χωρίς GMO.