Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

Prochoice

Τρεις φίλοι ήρθαν μαζί με την ιδέα να ετοιμάσουν φαγητό για τα αγαπημένα τους κατοικίδια. Στόχος τους ήταν να σιγουρευτούν ότι τα κατοικίδια τους δεν έτρωγαν κάτι που δεν θα έτρωγαν οι ίδιοι! Έτσι με τη βοήθεια ειδικών κτηνιάτρων και διατροφολόγων ζώων ίδρυσαν την «Prochoice». Σήμερα, είμαστε μια μεγάλη οικογένεια με περισσότερους από 150 υπαλλήλους, 26 σκύλους και 30 γάτες.

Το πάθος μας και η #1 προτεραιότητά μας είναι να διασφαλίσουμε ότι οι φίλοι μας ζουν μια ευτυχισμένη και υγιή ζωή. Πιστεύουμε ότι τα κατοικίδιά μας, με τα οποία νιώθουμε πολύ κοντά από κάθε άποψη, δεν διαφέρουν από εμάς ως προς την αγάπη τους για το φαγητό. Οι γάτες και οι σκύλοι σας θα αισθάνονται σαν καλοφαγάδες ενώ τρώνε τα νόστιμα φαγητά μας που παρασκευάζονται με φυσικά και φρέσκα υλικά!

Συνεργαζόμαστε πολύ στενά με υπέροχους κτηνίατρους και διατροφολόγους για να φτιάξουμε νόστιμες, ποιοτικές συνταγές χρησιμοποιώντας υγιεινά υλικά. Όλες οι τροφές μας για κατοικίδια παράγονται σύμφωνα με μια ειδική συνταγή με προσεκτικά επιλεγμένα και παρασκευασμένα συστατικά σχεδιασμένα από ειδικούς και στη συνέχεια ελέγχονται για γεύση, γευστικότητα και θρεπτικά συστατικά.

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Κατηγορίες