Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Close
Αναζήτηση
Filters

SMOOFL

Ο Smoofl πιστεύει ότι η ευτυχία βρίσκεται στο να απολαμβάνεις τις μικρές στιγμές.

Το να χαζεύεις με το μικρό σου φίλο στον καναπέ ή να ξυπνάς και να βλέπεις δύο μεγάλα χαρούμενα μάτια να σε κοιτάζουν, κάθε στιγμή μετράει. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να αγαπήσετε και να δημιουργήσετε αυτές τις χαρούμενες στιγμές με τον φίλο σας. Έχετε δει ποτέ κάποιον πιο χαρούμενο από τον σκύλο σας; Το να αγκαλιάζει τον κόσμο όπως είναι, είναι ο τρόπος ζωής του. Και έτσι ακριβώς πρέπει να ζούμε! Γι' αυτό λέμε…

… Απομακρύνετε τις ανησυχίες σας!
Επιστρέφετε στο σπίτι για ένα ζεστό καλωσόρισμα ή αφιερώνετε χρόνο για να δώσετε στον σκύλο σας την αγαπημένη του λιχουδιά Smoofl.
Όλες αυτές οι μικρές στιγμές γεμάτες με άνευ όρων αγάπη και χαρά κάνουν τη ζωή πολύ πιο διασκεδαστική. Φέρνοντας χαρούμενες δονήσεις και απολαυστική δροσιά στο δρόμο σας, θέλουμε να χαρίσουμε σε εσάς και τον φίλο σας την τέλεια στιγμή δέσιμου. Γιορτάστε τις μικρές στιγμές και ξεκινήστε το Smoofling!

Τα Smoofl Ice Treats είναι ο πιο ευγενικός και πρωτοποριακός τρόπος για να κακομάθετε το φιλαράκι σας! Κατασκευάζονται στο Βέλγιο και είναι έτοιμα σε μόλις 60 δευτερόλεπτα. Πολύ εύκολο να το φτιάξεις και ένα καθαρό σνακ για να το απολαύσει ο παθιασμένος σου φίλος. Τα νέα βρώσιμα ξυλάκια επιτρέπουν στον γούνινο φίλο σας να φάει ολόκληρο το Smoofl Ice Treat. Χωρίς σπατάλη, απλά διασκέδαση! Ας αρχίσουμε το smoofing!

Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Προβολή ως
Ταξινόμηση ανά
Εμφάνιση ανά σελίδα
Κατηγορίες